GRIN

GRIN

Informacije

Kontakt

O članici

Od osnivanja do danas posluje na istoj lokaciji bez ijednog dana prekida. Iako je od 1958. godine poslovala pod raznim imenima, cijelo vrijeme bavila se grafičkom djelatnošću stalno prateći trendove opremala se i tehnološki i kadrovski.

“GRIN“ danas je vodeći pouzdani proizvođač komercijalne papirne i kartonske ambalaže, kaširane ambalaže, etiketa i sl. u BiH.

Stalnim poboljšavanjem tehnologije, procesa i proizvoda spremni smo ispuniti svaku želju i očekivanje kupca.

U proizvodnim pogonima GRIN-a“ instalirana je vrhunska i najsavremenija oprema. U pripremi CTP tehnologija, B-1 format, kao preduslov za vrhunsku štampu. U štampi “Roland 705“, B-1+ formata, sa in line lakiranjem i sušačima sa toplim i IR zrakama uz potpuno automatsko upravljanje i kontrolu štampe, što je uslov da svaki otisak bude vjeran i isti. Pored navedenog, u pogonima štampe nalazi se “KBA Rapida“, B-2 formata, petobojka, te “Shinohara“, B-3 formata, dvobojna mašina. U doradi oprema za oplemenjivanje vrhunskog otiska folijatiskom, slijepim tiskom, brajevim pismom, štancanjem, lijepljenjem sa više tačaka, uvezom u broširani, meki i tvrdi povez.