HiS: Kožna i PVC galanterija jedinstvena na tržištu

PREGLED

Naziv kompanije: HiS, Zajednički obrt, kožna i PVC galanterija, Gračanica
Adresa: Pribava bb, 75320 Gračanica
Godina osnivanja: 2002. HiS s.z.r.
Osnivač kompanije: Haris Agić i Sadmir Duraković
Ovlašteno lice: Haris Agić i Sadmir Duraković
ID broj: 4310054420009
Kontakt: info@hisgracanica.com;
Djelatnost i usluge:

Izrada svih vrsta reklamnog materijala i PVC galanterije i izrada HDP higijenske rukavice.

Proizvodi:
– Akreditacije;
– Zastavice;
– Etui;
– Kutije;
– Korice;
– HDP higijenske rukavice;

HiS Gračanica, po značajnom dijelu proizvodnih programa, predstavlja jedinstvenu i prepoznatljivu kompaniju, kako u Gračanici, tako i u cijeloj BiH. Kompanija je započela s radom 2002. godine, a iza sebe ima više od dvadeset godina bogatog iskustva i rada, te unaprjeđenja proizvodnog programa. Preduzeće su osnovali Haris Agić i Sadmir Duraković, prvo kao s.z.r.

“Kompanija se bavi izradom kožne i PVC galanterije. Posjedujemo bogat asortiman proizvoda, prilagođen potrebama i željama naših kupaca. Izrađujemo sve vrste reklamnog materijala i PVC galanterije. Za naše proizvode koristimo materijale poput kože, knjigovezačkih platna, PVC-a, skaja i drugih materijala. Također, izrađujemo i jednokratnu HDP higijensku rukavicu, a u našem asortimanu postoje i proizvodi koje radimo kao jedina kompanija u BiH”, govore Haris Agić i Sadmir Duraković, suvlasnici kompanije HiS.

U bogatom asortimanu kompanija posjeduje više od 500 različitih proizvoda prilagođenih željama i narudžbama kupaca, a također nudi i usluge izrade vizit kartica, džepnih kalendara, poslovnih afiša, kao i usluge sito štampe, zlatotiska i suhog žiga. Kompanija posjeduje i vlastiti proizvodni prostor u kojem su, pored naših sagovornika, uposlena još dva lica.

“U svom program imamo proizvode koje radimo kao jedina kompanija u BiH, kao što su PVC akreditacije. Sve naše programe radimo u različitim izvedbama, naravno, usklađenim prema željama naših klijenata. Također, proizvodimo i etuije za saobraćajne dozvole, zastavice, kutije, korice, reklamni materijal, projektne mape, jelovnike, korice za diplome, knjige i srodne artikle”, dodaju naši sagovornici.

Kako navode, najznačajnija stvar kada je u pitanju djelatnost kojom se bave jeste kvalitet proizvoda na čijem se unaprjeđenju kontinuirano radi. Kompanija svoje proizvode plasira isključivo na domaće tržište, a u godinama poslovanja stvorena je značajna mreža poslovnih partnera koji su prepoznali kvalitet proizvoda i usluga ove kompanije.

“Kada su u pitanju planovi za budućnost nastojimo proširiti mrežu klijenata i saradnika. Svakako, najznačajniju ulugu predstavlja kvalitet proizvoda i blagovremenost isporuke, čemu dajemo poseban značaj. Svoje poslovanje usmjerili smo na individualizaciji i prilagođavanju proizvoda prema željama kupaca, a kvalitet proizvoda osiguravamo i nabavkom opreme i mašina kako bi zadovoljili, ali i unaprijedili standarde na tržištu”, govore naši sagovornici.

Kroz poslovanje koje traje više od dvadeset godina, kompanija je prošla kroz brojne izazove s kojim se suočila, te prevazišla prepreke i unaprijedila svoje poslovanje. Danas je ovo jedna stabilna kompanija koja svojim klijentima nudi kvalitet i pouzdanost, ali i bogati asortiman proizvoda. Ovo je također i jedina kompanija u BiH gdje možete pronaći određene proizvode iz asortimana PVC galanterije.

Tekst: UPG

podijeli članak
Facebook
LinkedIn

Popularne vijesti

Newsletter

Ukoliko želite primati Newsletter unesite Email.

zaprati nas